Επισκεφτείτε τους Καταρράκτες του Νιαγάρα στο Πάρκο της Νέας Υόρκης

Published: 2019-07-02
 
Επισκεφτείτε τους Καταρράκτες του Νιαγάρα – Δείτε τους Συγκλονιστικούς Καταρράκτες

Στα σύνορα της Νέας Υόρκης και του Καναδά, μπορείτε να δείτε τους πιο καταπληκτικούς καταρράκτες των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη, δεν πρέπει να χάσετε ένα από τα επτά φυσικά θαύματα του κόσμου, το πάρκο Niagara Falls State Park.

Στη δυτική πολιτεία της Νέας Υόρκης στον ποταμό Νιαγάρα, οι Καταρράκτες του Νιαγάρα αποτελούν το σύνορο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Οντάριο του Καναδά. Αν ταξιδεύετε κάπου κοντά στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, οι Καταρράκτες του Νιαγάρα απέχουν μόλις 20 μίλια.

Είσοδος

Περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Πάρκο με τους Καταρράκτες του Νιαγάρα κάθε χρόνο, και έχουν βάσιμους λόγους γι αυτό. Είτε θέλετε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή είτε να τους επισκεφθείτε για λίγες μέρες, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε εδώ. Όπως και με οποιοδήποτε πάρκο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, έτσι κι εδώ υπάρχει είσοδος για να επισκεφθείτε τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Αν και υπάρχουν διάφορα πακέτα περιήγησης και είσοδοι με πάσο, ένα από τα πιο δημοφιλή πάσα είναι η κάρτα Empire Pass. Πληρώνοντας 80 δολάρια, δικαιούστε απεριόριστη ημερήσια είσοδο στις περισσότερες εγκαταστάσεις του Πάρκου, όπως στις παραλίες, στα μονοπάτια και στα δάση. Ωστόσο, στην τιμή δεν περιλαμβάνονται μοναδικές δραστηριότητες, όπως το Maid of the Mist, η βόλτα με καραβάκι στους καταρράκτες (προσέξτε, θα γίνετε ΜΟΥΣΚΕΜΑ!) ή μια βόλτα με ελικόπτερο πάνω από τους καταρράκτες. Με επιπλέον χρέωση μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτές τις αξέχαστες δραστηριότητες για να δείτε τους Καταρράκτες του Νιαγάρα.

Καταρράκτες του Νιαγάρα, Πάρκο της Νέας Υόρκης

Στο Πάρκο με τους Καταρράκτες του Νιαγάρα θα βρείτε ένα Κέντρο Επισκεπτών, κατάστημα δώρων, μουσεία και μονοπάτια στη φύση. Δεν θα έχετε πρόβλημα να γεμίσετε τη μέρα σας στον Νιαγάρα. Γιατί να μην επιλέξετε να περπατήσετε και ίσως ακόμη και να απολαύσετε ένα πικ-νικ σε ένα από τα τραπέζια που βρίσκονται μέσα στο Πάρκο γι αυτόν το σκοπό; Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις παροχές του Πάρκου με τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://parks.ny.gov/parks/46/details.aspx.

Δραστηριότητες με την Καλύτερη Θέα

Υπάρχουν μυριάδες δραστηριότητες τόσο στους Καταρράκτες όσο και κοντά σε αυτούς. Αν τους επισκεφθείτε στο τέλος της άνοιξης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ένα ταξίδι με το καραβάκι Maid of the Mist το οποίο θα σας οδηγήσει ακριβώς στη βάση του Καταρράκτη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εμβληματικό ταξίδι με καράβι, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.maidofthemist.com. Ή, αν σας αρέσει πραγματικά η περιπέτεια, μπορείτε να περπατήσετε στο πέρασμα Hurricane Deck στη Σπηλιά των Ανέμων, https://www.niagarafallslive.com/cave_of_the_winds.htm. Το πέρασμα είναι ξύλινο και μπορεί να γίνει ολισθηρό από την υγρασία του καταρράκτη και, παρόλο που είναι απόλυτα ασφαλές, δεν είναι η κατάλληλη δραστηριότητα για όσους είναι λίγο φοβητσιάρηδες. Ωστόσο, αν θέλετε να έχετε την καλύτερη θέα για τους καταρράκτες Bridal Veil Falls, αυτό θα ήταν μια καλή επιλογή.

Αξιοθέατα Αμερικανικής Ιστορίας

Οι Καταρράκτες έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην αμερικανική ιστορία με γαλλικά, βρετανικά και αμερικανικά παρατηρητήρια να έχουν δημιουργηθεί εκεί. Εάν είστε λάτρης της αμερικανικής ιστορίας, θα βρείτε σπουδαίες ιστορικές πληροφορίες στο Παλιό Φρούριο Νιαγάρα, όπου μπορείτε να παραστείτε ακόμη και σε μια στρατιωτική αναπαράσταση. Για εισιτήρια εισόδου και πληροφορίες επισκεπτών επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.oldfortniagara.org. Αν το Παλιό Φρούριο Νιαγάρα δεν σας παρέχει αρκετές ιστορικές πληροφορίες, μπορείτε επίσης να μάθετε για τους πολέμιους της δουλείας και τους αναζητούντες την ελευθερία στο Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Niagara Falls Underground Railroad. Επισκεφθείτε τη σελίδα niagarafallsundergroundrailroad.org για περισσότερες πληροφορίες.

Πέρα από το Πάρκο

Έξω από το Πάρκο μπορείτε να δείτε τοιχογραφίες στους δρόμους, να παρακολουθήσετε ζωντανή μουσική και θεατρικές εκδηλώσεις, ακόμα και να επισκεφθείτε το υπαίθριο Artpark, το οποίο βρίσκεται πάνω από το φαράγγι του ποταμού Νιαγάρα. Εάν προτιμάτε τα ψώνια, υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες εκτός από το πολυκατάστημα Fashion Outlets of Niagara Falls USA. Εάν θέλετε να πιείτε ένα ποτήρι κρασί, το Niagara Wine Trail, USA ειδικεύεται σε οίνους με πάγο και με φρούτα. Εάν επισκέπτεστε το Πάρκο στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα τοπικά ζυθοποιεία ή τις ζυθοποιίες μηλίτη. Ακόμη, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα τοπικό αγρόκτημα για να μαζέψετε κολοκύθες και να περιδιαβείτε στους λαβύρινθους με τα καλαμπόκια.

Είτε επισκεφθείτε το Πάρκο με τους Καταρράκτες του Νιαγάρα για μια μόνο μέρα είτε για πολλές ημέρες, δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Εάν επιλέξετε να επισκεφθείτε το Πάρκο μόνο για τους πανέμορφους καταρράκτες του ή επιλέξετε μια πολυήμερη διαμονή για να απολαύσετε ό, τι έχει να προσφέρει το Πάρκο και οι γύρω περιοχές, πρόκειται για ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε γρήγορα.

 

Tags:


Μάθετε περισσότερα και κάντε αίτηση για ESTA σήμερα. Κάντε κλικ εδώ.