Πώς να Οργανώσετε τις Τέλειες Διακοπές στην Ντίσνεϊ

Published: 2019-06-17
 
disney world

Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι αποκαλούν το Disney World το πιο χαρούμενο μέρος στη Γη.

Αυτό το όνειρο ενός θεματικού πάρκου είναι η υλοποίηση της κάθε ευτυχισμένης ανάμνησης που έχει δημιουργήσει ο Disney, και  είναι συναρπαστικό να το επισκεφτεί κανείς. Αλλά, μόνο με το σωστό σχεδιασμό.

Επειδή οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγαπούν την Ντίσνει, είναι κατανοητό πως τα πάρκα της είναι γεμάτα κόσμο.

Κατά μέσο όρο, το Disney World μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 50 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Έτσι, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας στην Ντίσνεϊ, ο λεπτομερής σχεδιασμός και η προετοιμασία είναι απαραίτητα για να αποφύγετε τα πλήθη.

Αν είστε έτοιμοι να αρχίσετε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στην Ντίσνεϊ αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε! Έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές βασικές συμβουλές για το σχεδιασμό των τέλειων διακοπών στην Ντίσνεϊ, έτσι ώστε να μην έχετε κανένα λόγο ανησυχίας μόλις φτάσετε στο πάρκο.

Ξεκινήστε να Σχεδιάζετε από Τώρα

Η καλή προετοιμασία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Εάν πρόκειται να συγκρατήσετε μόνο ένα πράγμα από αυτόν τον οδηγό, αυτό θα πρέπει να είναι πως το μυστικό για τέλειες διακοπές στην Ντίσνεϊ είναι να αρχίσετε το σχεδιασμό το συντομότερο δυνατό.

Μόλις αποφασίσετε να επισκεφθείτε την Ντίσνεϊ, θα πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε μια λίστα με τα πράγματα που θέλετε να κάνετε και να φτιάξετε ένα πλάνο για το πώς θα χωρέσουν όλα στο χρόνο που διαθέτετε.

Παρόλο που το να έχετε γραπτό πρόγραμμα δεν θυμίζει και πολύ διακοπές, το Disney World είναι πελώριο και γεμάτο από πράγματα για να δείτε και να κάνετε. Ένα πλάνο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τη σύγχυση και το χάος που προκαλεί η επίσκεψη για πρώτη φορά.

Διαμονή στις Εγκαταστάσεις του Πάρκου

Παρόλο που υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο Ορλάντο, θα έχετε πολλά οφέλη αν μείνετε στις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊ.

Εκτός από το γεγονός ότι θα βρίσκεστε πιο κοντά στο πάρκο, οι επισκέπτες που μένουν στην περιοχή έχουν πρόσβαση σε καλύτερες ώρες στάθμευσης και προηγούνται όταν πρόκειται να κάνουν κρατήσεις.

Η Ντίσνεϊ έχει πολλά διαφορετικά καταλύματα στις εγκαταστάσεις της, γι 'αυτό είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Κάντε Κράτηση Παντού

Όπως είπαμε πριν, το μυστικό για τις απόλυτες διακοπές στην Ντίσνεϊ είναι να έχετε σχεδιάσει τα πάντα νωρίς.

Το Disney World φιλοξενεί εκατοντάδες παιχνίδια λούνα παρκ, εκδηλώσεις, δραστηριότητες και εστιατόρια. Εάν θέλετε να σιγουρευτείτε ότι θα κάνετε όλα όσα θέλετε, τότε θα πρέπει να κάνετε κράτηση για όλα.

Εάν μένετε στις εγκαταστάσεις του πάρκου, μπορείτε να κάνετε κρατήσεις fast pass καθώς και για φαγητό πολύ πριν φτάσετε στο πάρκο. Κάτι τέτοιο θα σας εξασφαλίσει ότι μόλις φτάσετε δεν θα χάσετε χρόνο περιμένοντας για ώρες σε ουρές.

Επίσκεψη Εκτός Τουριστικής Περιόδου

Το μόνο μειονέκτημα για τις διακοπές στην Ντίσνεϊ είναι η αναπόφευκτη πολυκοσμία. Ευτυχώς, με το σωστό σχεδιασμό από πριν μπορείτε να αποφύγετε τον υπερβολικό κόσμο στο πάρκο.

Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στην Ντίσνεϊ για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός τουριστικής περιόδου, και το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής σας να είναι τις καθημερινές και όχι τα Σαββατοκύριακα.

Ενώ βρίσκεστε στο πάρκο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή παρακολούθησης πλήθους που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις πιο πολυσύχναστες περιοχές. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο πάρκο.

Μην Μείνετε Πάρα Πολύ

Τέλος, τα θεματικά πάρκα είναι σαν τα γλυκά. Στην αρχή είναι ωραία, αλλά μετά από μερικές δαγκωματιές θα πρέπει να είστε έτοιμοι να σταματήσετε.

Μπορεί να θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να δείτε και να κάνετε ό, τι θέλετε, δεν πρέπει ωστόσο να προσπαθήσετε να μείνετε περισσότερο από μερικές μέρες, διαφορετικά κινδυνεύετε να προσβληθείτε από το σύνδρομο της εξουθένωσης.

Επίσης, θα πρέπει να προσπαθήσετε να προγραμματίσετε πολλά διαλείμματα και ελεύθερο χρόνο για να δώσετε σε εσάς και την οικογένειά σας χρόνο να ανακάμψει.

Στις ΗΠΑ, οι άνθρωποι αποκαλούν τη Φλόριντα «Πολιτεία της Λιακάδας». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε πολλή ζέστη και ήλιο εκτός από τον ποδαρόδρομο και την πολυκοσμία.

Οργανώστε τις Διακοπές των Ονείρων σας στην Ντίσνεϊ

Το Disney World είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και μαγικά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε. Αν συνδυάσετε αυτό με την συνεχώς αυξανόμενη λίστα δραστηριοτήτων, όπως το πάρκο Star Wars που πρόκειται να ανοίξει σύντομα, τότε μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι η Ντίσνεϊ θα είναι πάντα γεμάτη.

Αλλά, παρά την πολυκοσμία, μπορείτε πάντα να κάνετε τέλειες διακοπές στην Ντίσνεϊ με το σωστό σχεδιασμό!

Τώρα που ξέρετε πώς να προγραμματίσετε τις απόλυτες διακοπές στην Ντίσνεϊ, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την προετοιμασία για το ταξίδι σας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τη νομική πλευρά του ταξιδιού προς τις ΗΠΑ, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επισκεφθείτε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ή κάντε αίτηση για ESTA σήμερα.

 

Tags:


Μάθετε περισσότερα και κάντε αίτηση για ESTA σήμερα. Κάντε κλικ εδώ.