Έλεγχος της Κατάστασης ή Ανανέωση της Ταξιδιωτικής Άδειας ESTA

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της Ταξιδιωτικής σας Άδειας ESTA σε περίπτωση που αμφιβάλλετε εάν τη λάβατε ή την υποβάλατε. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ενημερώσετε την Ταξιδιωτική Άδεια εάν έχετε αλλάξει το email σας ή τη διεύθυνση όπου θα διαμείνετε στις ΗΠΑ κατά την επίσκεψή σας.

Ένα σύνηθες σενάριο είναι να χάσει κάποιος ταξιδιώτης την Ταξιδιωτική του Άδεια με τον αριθμό ESTA ή απλώς να μην είναι βέβαιος αν εξακολουθεί να δικαιούται την Άδεια. Σε αυτή την περίπτωση, ελέγξτε απλώς την κατάσταση ESTA.

Ενημέρωση της Ταξιδιωτικής Άδειας ESTA

Σε περίπτωση που έχει λήξει η Ταξιδιωτική σας Άδεια, γεγονός που σημαίνει ότι την είχατε για περισσότερα από 2 χρόνια ή ότι άλλαξαν σημαντικά προσωπικά σας στοιχεία. Θα πρέπει να ενημερώσετε την ESTA σας πριν ταξιδέψετε στις ΗΠΑ. Απλώς ενημερώστε την ESTA σας με την εφαρμογή ενημέρωσης ESTA.

 

ΔΕΙΓΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ESTA

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τον έλεγχο της κατάστασης και την ανανέωση της ESTA

Έχω χάσει την Ταξιδιωτική μου Άδεια ESTA, τι πρέπει να κάνω;

Θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε την κατάσταση της ESTA σας εδώ. Όταν υποβάλετε την αίτηση, θα ελέγξουμε εμείς την κατάσταση της ESTA σας και θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα μέσω email.

Η Ταξιδιωτική μου Άδεια ESTA δεν είναι πλέον έγκυρη, τι πρέπει να κάνω;

Πρέπει να ανανεώσετε την Ταξιδιωτική σας Άδεια ESTA, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση για ESTA εδώ πριν ταξιδέψετε στις ΗΠΑ.

Η Βίζα ESTA είναι το ίδιο πράγμα με την Ταξιδιωτική Άδεια ESTA;

Ναι, πολλοί αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο ως Βίζα ESTA. Ωστόσο, η Βίζα ESTA δεν είναι βίζα όπως, για παράδειγμα, η Βίζα Β-1 ή η Βίζα Β-2. Αυτές οι βίζες προϋποθέτουν την επίσκεψη στην κοντινότερη πρεσβεία των ΗΠΑ για να υποβάλετε αίτηση, ενώ η Βίζα ESTA λαμβάνεται online.